U BiH uhićen državljanin Rusije osumnjičen za terorizam

Slika
  Službenici Jedinice granične policije Aerodrom Sarajevo 14. travnja 2017. godine lišili su slobode M. I. (1973.), državljanina Ruske Federacije. Graničnim provjerama utvrđeno je da je za njim Interpol Moskva raspisao potjernicu zbog kaznenoga djela “zločin povezan sa terorizmom”. Osoba je stigla na Međunarodni aerodrom Sarajevo letom iz Istanbula. Tokom dana M.I. bit će predat nadležnom organu. Istoga dana službenici Jedinice granične policije Gradiška lišili su slobode S.C. (1966.) jer je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Gradišci zbog kaznenoga djela “oštećenje tuđe stvari”. Državljanin Austrije kontroliran je pri ulasku u Bosnu i Hercegovinu na Međunarodnom graničnom prijelazu Gradina i predat službenicima Sudske policije Gradiška. Na MGP Popovi prilikom ulaska u BiH lišen je slobode A. K. (1989.) nakon što je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Vlasenici zbog kaznenoga djela “krađa”. Službenici JGP Bijeljina predali su državljanina BiH i Republik

Široki s nedjeljnjom pobjedom najavljuje Europu


ŠIROKI BRIJEG – Pred „Plavo-bijelima“ je utakmica s Radnikom, zadnji korak za ostvarenje cilja proklamiranog pred početak prvenstva – plasmana u Europu. Problema oko sastava gotovo da i nema, Musa će imati na raspolaganju sve igrače osim od ranije ozlijeđenih Bralića i Barabana pa i to pojačava optimizam i vjeru u pobjedu. Također, i činjenica da je Radnik fokusiran na finale Kupa, no trener Musa tomu i ne pridodaje posebno značenje, vjerujući, prije svega, u mogućnosti svojih izabranika:

- Pobijedili smo Radnika u Kupu na Pecari, pokazali da smo bolja momčad i bez obzira u kojem sastavu gosti u nedjelju nastupe, u najjačem ili pak odmarajući glavne adute za Slobodu, uvjeren sam u još jednu našu pobjedu, osvajanje sva tri boda i plasman u Europu.

Slično razmišlja i neuništivi kapetan Wagner koji je u prošlom kolu u Zvorniku protiv Drine nakon proljetne „stvaralačke stanke“ konačno bio i strijelac:

- Nije bitno tko u nedjelju zabije, hoće li to biti moj 111. gol u Premier ligi ili će strijelac biti netko drugi. Najvažnije je, dakako, da u utakmici koja je za nas 'biti ili ne biti' po pitanju plasmana u Europu budemo pravi i osvojim sva tri boda te da na kraju zajedno s našim vjernim navijačima na Pecari proslavimo još jedan plasman Širokog u europska natjecanja.

________________________________________________

MojSiroki / ABCportal.info
MojSiroki.ga nije vlasnik ove vijesti, njenih slika te svih ostalih materijala koji se koriste u ovoj vijesti.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Filmo-cenzije #1 - „Igra prijestolja“ s06e03: Nove zgode novog Jona Snowa, Kolinde Lannister i Karate Kida

[PGS] Reprezentativci BiH u Counter Strike Global Offensive

TOP 3: Hercegovačka imena na "F"