U BiH uhićen državljanin Rusije osumnjičen za terorizam

Slika
  Službenici Jedinice granične policije Aerodrom Sarajevo 14. travnja 2017. godine lišili su slobode M. I. (1973.), državljanina Ruske Federacije. Graničnim provjerama utvrđeno je da je za njim Interpol Moskva raspisao potjernicu zbog kaznenoga djela “zločin povezan sa terorizmom”. Osoba je stigla na Međunarodni aerodrom Sarajevo letom iz Istanbula. Tokom dana M.I. bit će predat nadležnom organu. Istoga dana službenici Jedinice granične policije Gradiška lišili su slobode S.C. (1966.) jer je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Gradišci zbog kaznenoga djela “oštećenje tuđe stvari”. Državljanin Austrije kontroliran je pri ulasku u Bosnu i Hercegovinu na Međunarodnom graničnom prijelazu Gradina i predat službenicima Sudske policije Gradiška. Na MGP Popovi prilikom ulaska u BiH lišen je slobode A. K. (1989.) nakon što je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Vlasenici zbog kaznenoga djela “krađa”. Službenici JGP Bijeljina predali su državljanina BiH i Republik

Game Jar # - Novi logotip ekipe Hidea Kojime skriva tajnu

Kao i uvijek, slavni dizajner igara smatra da je tajnovitost njegovo najjače oružje. Kakvu tajnu skriva logotip Kojima Productionsa?


Nakon rastanka s bivšim magnatom proizvodnje igara čije ime nećemo spominjati, svima omiljeni, karizmatični i pomalo kontroverzni dizajner Hideo Kojima se bacio u nove vode najdražeg mu medija.
Zasigurno ste do sad već makar letimično vidjeli logotip Kojima Productions, novoosnivanog proizvođača igara s Kojimom na čelu. Na prvi pogled, to je pomalo generička lubanja zarobljena u viteškoj kacigi, no Kojima tvrdi da se radi o nečem posebnom:
Zasad ne mogu ništa reći, no ovaj logo ima tajnu. Nije samo glava, već ima i jako kul tijelo.

Kojima je nastavio rekavši da je u planu i kolekcionarska figura iste tematike. Nadajmo se samo da tijelo ove intrigantne figure neće morati disati kroz kožu.
Ako pobliže pogledamo, jasno je vidljivo da odokativno obična viteška kaciga ima elemente napredne tehnologije koja dijeli određene elemente sa stvarčicama prisutnima u Metal Gear Solid serijalu. Obratite pozornost na kružne glifove i jasno odrezane linije kacige. Vidi se i neki tekst – moguće da se radi o nasumce odabranom natpisu koji ništa ne znači, ali budući da pričamo o Hideu Kojimi, sve su opcije otvorene. 
________________________________________________

MojSiroki / HCL.hr
MojSiroki.ga nije vlasnik ove vijesti, njenih slika te svih ostalih materijala koji se koriste u ovoj vijesti.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

[PGS] Reprezentativci BiH u Counter Strike Global Offensive

Filmo-cenzije #1 - „Igra prijestolja“ s06e03: Nove zgode novog Jona Snowa, Kolinde Lannister i Karate Kida

TOP 3: Hercegovačka imena na "F"